lauantai 25. tammikuuta 2014

Ensimmäinen

Monen tunnin uurastus on viimein ohi! Sain kuin sainkin tän blogin valmiiksi itse kahdessa illassa ja täytyy kyllä sanoa, että on tullut vuodatettua verta, hikeä ja kyyneleitä. Muutamia kirosanojakin.
Eilen välillä mun bloggeri kaatui ja kaikki mitä olin tehnyt blogin eteen, niin katosi kuin tuhka tuuleen. Mutta pääasia on nyt se, että TÄMÄ ON VALMIS.

Mulla on ollu koko tän viikon ajan kauhea hinku kirjoittaa blogiin, mutta nyt kun viimein voin, niin tuntuu ettei tää sujukaan. Oon vielä vähän ruosteessa. Mutta eiköhän tää tästä!

Pitäis varmaan jotain kuulumisiakin kertoa. Näin yleisesti mulla menee aika hyvin, koulu sujuu nykyään paremmin (yhden rehtorin sekä tutorin kuumottelukeskustelun takia ja kuraattorin tapaamisen takia..). Teen jopa läksyt ja oon ollu tunneilla mukana. Nykyään on myös ihan mukava mennä kouluun, ei tuu sitä kauheata ahdistusta enää ja ihan kohtuu mielelläni nousen aamulla sängystä, joskin vähän turhan myöhään.
Vanhojentanssit lähestyy kovaa kyytiä, jes! Mulla on mekko ja kengät hommattuna, mutta kaikki korut, tekoripset sun muut puuttuu. Joten tässä joku päivä pitäis suunnata kohti Kokkolaa maman kanssa.
Tanssit sujuu ihan ok, pientä hiomista vielä niin hyvä tulee! 

Poikarintamalla taas... No ei mitään uutta eikä jännää.
Vähän aikaa sitten meinas olla yks pienen pieni säätö, mutta sekin nyt jotenki vaan kuoli pois. Harmi.
Mulla olikin tässä mielessä, että tekisin postausta liittyen poikiin tai sillain. Saa nyt nähdä, että saanko sitä koskaan kasaan. Aihe on mulle jotenkin aika vaikea tavallaan, kaikki jutut kun on mennyt perseelleen tai sitten suhteet tai siis suhde ei ollu täysin normaali. Voisin vähän omia kokemuksia ja tuntemuksia kirjotella. Tätä edellistäkään juttua/säätöä en oo oikein purkanut kunnolla kenellekään, niin tänne nyt ehkä voisin purkaa.
En kuitenkaan lupaa mitään.

Mä muuten vasta äsken löysin jostain ihmeen syystä täältä koneelta mun entisen kännykän (rip :< hukku vessanpönttöön..) kuvia ja päätin nyt pari selfietä laittaa : D Kuvat on siis joskus alkusyksystä ehkä?

 Tosissaan, mulla on vain käytössä mun samsung galaxy s2 plussan kamera, niin kuvien laatu ei ole mikään maailman paras. Nää kuvat on ihan älyttömän huonolaatuisia, sillä nää siis on otettu mun vanhalla kännykällä.

Eiköhän tässä nyt ole tarpeeksi sisältöä ensimmäiseksi postaukseksi.
Toivottavasti saisin uutta tekstiä mahd. pian, huomenna mulla on koulua alkaen klo 11, joten en huomenna ehdi postailla. Siispä maanantaina ''nähdellään'' luultavasti!
Ja mä muuten hartaasti toivon, että monet teistä, jotka ootte lukijoina mun edellisessä blogissa, siirtyisitte tänne lukijoiksi! Olis vähän mukavempi kirjoittaa, kun tietää että edes muutama ihminen lukee..
Mutta nyt mä meen pakkailemaan, heippa!

<3: Nea
Ei kommentteja: